Reply
Visitor
Posts: 3
Registered: ‎01-23-2010

Setting avoidance's

I live in Canada and wish to travel to different places in Canada, I do not have a passport and have no wish to travel to the US. Is there any way to chose not to travel either across borders or into other countries when planning a trip???

 

Visitor
Posts: 3
Registered: ‎01-23-2010

Re: Maps for NS-NAV01

I am in Canada and my NS-NAV01C has both Canada and US maps my only problem is it always takes me to the nearest border crossing so that I can make my trip on USA highways even if it takes me twice as long to get there.

 

Insignia Product Manager
Posts: 17
Registered: ‎05-04-2009

Re: Maps for NS-NAV01

Can you give me some details of the roads you were on and the directions you received?  Then we can investigate what is happening in the software routing engine.

 

 

Thanks,

 

Ari

Insignia GPS Team

Visitor
Posts: 3
Registered: ‎01-23-2010

Re: Maps for NS-NAV01

I live in Dartmouth Nova Scotia and my children live both in Brighton Ontario Canada and MooseJaw Sasketwan.

If I select start trip from Dartmouth, I get takin to Houton Maine southwest to Albany NY and then back up through upper state NY to cross back into Canada and travel west to Brighton past Kingston. When tring to plan a trip to MooseJaw I am again taken to Houton Maine and across the upper US to Winconson to the Canadian Border.

I do not have a Passport and wish to stay within the borders of my own country no offence.

Chris

 

Insignia Product Specialist
Posts: 1,365
Registered: ‎04-07-2009

Re: Maps for NS-NAV01

Hello all,

Thanks for the feedback on this product, we will use this information for future products and updates.

Thank you,
Gonza
Insignia™ Support Team

Highlighted
Visitor
Posts: 9
Registered: ‎01-25-2017

Your SD card

Hi there from Canada, do you still have your GPS ? If yes i need those files on your SD card.  I have the same GPS NS-NAV01C but i've formatted my SD by mistake. Can you zip all files , hidden ones too and send it to me ? I will pay you. Insignia dont give any support and the GPS cannot run without this SD card. Ty